Assemblea Oberta de Joves de Centelles

Participació i implicació, els dos pilars de la 1ª AOJC

La 1ª Assemblea Oberta de Joves de Centelles arriba amb l’objectiu d’englobar les  opinions i les inquietuts dels joves del municipi. També es vol aconseguir una major implicació en el projecte d’Accent Jove per part del jovent centellenc, i és per aquest motiu que es convida a tothom que vulgui participar-hi regularment a que pugui fer-ho.

Programa de l’Assemblea

Es té previst que es faci la presentació de l’entitat amb un funcionament molt dinàmic, i s’explicarà de manera breu les línees de treball en les quals Accent Jove ha enfocat l’activitat d’aquest any: han estat principalment la realització de l’Enrosada a mode de presentació popular, la presa del relleu de la ‘Vinguikitaja’ amb l’Encolomada pel que fa a la Festa Major i la convocatòria d’una Assemblea General per integrar els joves del municipi a l’entitat.

Tot seguit es vol fer un petit ènfasi al Pla Jove 2016-2020, impulsat i redactat per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Centelles. L’hem analitzat i el valorarem públicament. Volem explicar als joves què suposa aquest document, quina utilitat té i de quin manera s’està implantant.

Després s’exposaran els objectius marcats de cara a l’any vinent, entre els quals es troba l’obertura del Casal Jove La Payrona: en quina situació ens trobem i què ens cal fer per tirar endavant aquest projecte.

Per últim hi haurà una dinàmica per posar en comú els aspectes que els i les joves creuen que cal millorar del poble: des de qüestions com l’habitatge o el treball fins el que afecta a l’oci, la formació o la cultura. Es vol crear un espai d’interacció en el qual es puguin proposar activitats i actuacions que puguin contrubuïr a millorar la cohesió i l’estabilitat social del col·lectiu jove de Centelles.

Música per acabar la sessió

La cloenda de l’esdeveniment es farà a càrrec de PD Puigdo que oferirà una de les seves inmillorables sessions musicals a les que ens té acostumats, acompanyat d’un pica pica per tothom. També hi haurà servei de barra.

boto_mesinformacio

Deixa un comentari